| Ervaringen |

Dat ik gekozen heb voor coaching bij Bram is één van de beste beslissingen in mijn leven geweest.
Harry de Groot

Directeur, HDG - Bridging Sales and Technology

I loved my coaching experience with Bram! I embrace life and I love learning and I am so thankful to have shared some of journey with someone who was caring and committed to my growth. The tools I was given have not only empowered me to continued evolution, but fed my thirst for more knowledge!
Thank you Bram …. I am a better person from knowing you 🙂

Elizabeth McCoy

Manager

Bram was ten alle tijden betrokken en tegelijkertijd professioneel. Hij is vakkundig, empathisch en doelgericht. Mijn transitie van jaren lang in loondienst naar entrepreneur heeft hij met succes begeleid.

Geraldine Nesbitt

Auteur, directeur, Writeaway

Het coachingtraject wat ik heb afgelegd is een moeilijke en zeer leerzame proces geweest,en nu ben ik blij dat ik die stap gemaakt hebt! Ik weet nog goed dat ik voor het eerst bij Bram kwam met lood in mijn schoenen!
De problemen waar ik tegen aanliep heeft Bram op een zeer professionele manier behandeld en mij geleerd daar mee om te gaan op een rustige manier,ik kan ook zelf nu anders denken en handelen dankzij Bram.
Bedankt Bram voor deze leerzame reis

Christiaan

Ik heb Bram leren kennen als een doortastende coach. Ik had wat problemen op mijn werk waar we mee aan de slag zijn gegaan. Hij weet zeer snel de vinger op de zere plek te leggen waardoor ik weer verder kan.
Hij heeft mij inzichten gegeven waar ik zelf niet aan gedacht had. Ik ben blij dat ik gegaan ben.

Marloes

Ik had van tevoren wel verwacht dat mijn 1-jarig coaching traject enig effect zou sorteren, maar ik had nooit gedacht dat ik in één jaar tijd zo ontzettend zou groeien. Deze ontwikkeling had ik zonder Bram nooit meegemaakt: hij heeft mij als coach wakker geschud, nieuwe inzichten gegeven en op een praktische wijze geholpen met zowel privé als zakelijke kwesties. Dit alles op een prettige, vertrouwelijke en persoonlijke manier. Kortom: ik zou Bram aan iedereen aanraden.

Varela

Bram is een warme, vriendelijke persoonlijkheid met humor. Hij ontmoet zonder oordeel; dat is een grote kracht! Tegelijkertijd is hij direct, soms provocatief en hij weet snel tot de kern door te dringen. Bram is doelgericht en met zijn ervaring en vakmanschap heeft hij mij ontzettend geholpen om nu zelf mijn weg te vervolgen. Ik ervaar nog elke dag de positieve effecten van mijn traject bij Bram.

Heleen Geersing

Contextueel coach, In2context

Het coachingstraject is een boeiende, maar vooral een waardevolle reis geworden. Meer en meer kreeg ik zicht op m’n maskers en leerde ik me zelf beter kennen door hetgeen Bram mij aanreikte en vroeg op te reflecteren. Een goede timing, waarnodig confronterend, kennis en zeker ook empathie zijn daarbij voor mij de kernwoorden in dit traject. Van denken naar doen is een een grote uitdaging voor mij. Hierin leerde ik Bram kennen als een vasthoudende coach.

P.J.R. (Pierre) van Vliet

projectleider / onderhoudskundige, Alphaplan Adviseurs in bouwen

…. een praktische aanpak, beredeneerd vanuit de praktijk heeft mij enorm ondersteund in mijn persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Bram is voor mij een goede luistercoach geweest met telkens een goede analyse en reflectie naar mijzelf.

André Braakman

Teamleader Industry Branches, FME/CWM

We hadden net een duwtje nodig om door een lastig onderwerp heen te komen. met de coaching van Bram is dat uitstekend gelukt.

Hans

Een ongedwongen sfeer en ruimte voor faits divers in de gesprekken gaan samen met een geordende systematische en doelgerichte aanpak, professionaliteit met persoonlijke betrokkenheid

Tom Hage

Ben erg blij met het traject wat ik doorlopen heb bij bram. Hij is een warme betrokken en professionele coach met een heleboel ervaring. Persoonlijk heeft hij me geholpen om inzicht te krijgen in patronen die ik gewoon was en heeft mijn persoonlijkheid belicht waardoor er ruimte kwam en weer visie. Ik ben erg tevreden. En raad het echt aan.

Alma